Thursday sleepy thursday

Men vad trevligt att du kikade in här!

Huvvaligen vad jag sover på dagarna, helt sjukt. Slumrade till igår efter att jag hade käkat middag runt 18:00 punktligt, nej men runt sex ungefär. Sov konstant till nu på morgonen, jag fattar inte hur jag kan sova så sjukt länge.. Aja, till dagens ämne, eller gårdagens kanske man ska säga, eftersom att jag glömde skriva igår. Så här kommer lucka 13, eller kanske ska säga rum 203:

Tycker nästan att den här bilden blir lite creepy, kanske inte i nuläget men om man fixar till den lite. Aja, nu har jag precis käkat frukost och ska bege mig mot badrummet för att take care of some buisness, nejdå men borsta tänderna ska jag göra. Gör nog ett inlägg senare idag också.

Cha charå!

Wednesday sleepy wednesday

Hey people!

Hur står det till idag då? Det är bra med mig tror jag, förutom att jag har legat och sovit från kl 3 ungefär... Jag brukar jämt vara dödstrött efter jag har varit på skolan & tränat! Hur jobbigt som helst, för då är man inte ett dugg trött på natten, och då blir allt bara en ond cirkel.

Kanske ska börja göra en liten julkalender, fast det har ju redan gått 10 dagar. Så jag kan göra en hur-många-dagar-det-är-kvar-till-julafton-kalender. Idag är det endast två veckor kvar, då börjar vi med lucka 14 idag då, sen imorn lucka 13 osv. Dagens lucka blir denna bild:Nu sitter jag och lyssnar på Lasse och äter pepparkakor, skönt. Lyssnar också på Anna Maria Espinosa – To Win My Love, soundtrack från Livet Enligt Rosa. Idag hade jag mitt foto-prov, det gick rätt bra faktiskt, fick ett MVG. *Nöjdsmajl* Får hoppas att jag får det som slutbetyg i hela kursen! Om jag ligger i effektivt så ska det väl inte vara några problem, fast vad vet jag. Om det är något som jag tycker är roligt att hålla på med så har jag jättelätt att göra uppgifter, men om det är något som är en aning tråkigare så går det trögt. Nog om skola, tänkte försöka få lite sömn nu!
Pussen

Livet Enligt Alex

Hej alla fans!

Vad är nytt? Har varit ganska off i bloggvärlden nu, det är en fördel med att vara sann amatörbloggare. En liten semester i tänkandet, det kan inte blondie bellie, kissemissie osv göra, so in your face! Dock tjänar väl dom pengar på det, men vad är pengar här i världen?

Livet Enligt Rosa serien & Rosa The Movie har varit det jag spenderat min tid på idag, bättre tidsfördriv. Sjukt bra, kan nog säga att jag älskar Rosa! <3 haha. Btw, så var jag på föreläsning förra veckan med han som regisserat serien och filmen, dock tror jag nästan att alla mer eller mindre sov efter en timme. Kikade i alla fall genom alla avsnitt idag och då fick jag en återblick om hur det var att vara liten, med alla kompisar, kärlek osv. Jag brukar ofta tänka "Allt var fan roligare när man var liten, hade inga problem heller." men det är väl problemen nu i tonåren som formar en och hur man blir senare in på livet. Så då tänkte jag lite att man kanske ska ta tonåren med en nypa salt och se vad som händer, och ändå ta vara på tiden som "ung". Visst är det väl ingen stor skillnad att bli vuxen antar jag, man förändras ändå inte så mycket. Eftersom att jag kan minnas när jag gick i t.ex 7:an och tänkte "Vad roligt livet kommer vara när man är sjutton år och går på gymnasiet osv", men man var ändå som lyckligast när man var liten. Nog om wall of text, ska inte slita ut er på första inlägget på länge!

Tänkte lägga ut lite bilder från fotouppgiften kompositioner, som jag fick MVG på! Några nya, och några äldre bilder, vissa är lite bättre och roligare än vissa. Jag behövde några bilder som utfyllnad bara.
Nu ska jag plugga lite inför fotoprovet imorn, slutarskalan, fotografins historia, vad man får fotografera osv. Wish me GL lads!

Centralperspektiv.
Korskomposition.
Diagonalkomposition.
Triangelkomposition.
Diagonalkomposition.
Horisontalkomposition.
Gyllene snittet.
Vertikalkomposition.
Cirkelkomposition.
Vertikalkomposition.
Lämnade inte in denna, men gillar den.
Centralperspektiv.
Gyllene snittet.
Horisontalkomposition.
Diagonalkomposition.
Centralperspektiv.
Korskomposition.
Cirkelkomposition.

RSS 2.0