frenzy friday

Hej allesammans!
Det är fredagskväll/eftermiddag och jag väntar på att klockan ska bli lite senare så jag kan dra ner på stan och käka och sen blir det utgång med grabbarna. Jag sitter i alla fall och längtar efter le'camera som jag beställt nu, sjukt pepp och det kommer bli riktigt roligt. Känner verkligen att jag kommer utvecklas i mitt fotograferande nu.
Innan så har jag ju bara använt mig av min tattarkamera, skolans D70's, kompisars kameror och dyl. Nu så kommer jag att kunna fota när jag vill, och jag brukar få abstinens för att jag kommer på en bra bild i huvudet men då har jag ingen kamera. Så det kommer att vara sjukt skönt. Därför firar jag det med några bilder från en uppgift som jag fick A+ på, tema vitt. Själv så tycker jag inte riktigt att alla bilder höll måttet, men domaren dömer som han vill.  

Ciao!

myweek

Brusherna kommer hem från sin jorden runt-resa på åttio dagar på tisdag. På onsdag har jag foto hela dagen, sen ska jag träffa dom! Jag köper troligtvis min kära Canon Eos 7D antingen nu till veckan, eller nästa.

Idag har jag absolut ingenting, bara legat hemma och tagit det lugnt. Har också kikat på rätt många avsnitt av two and a half men!

 

Vad gör ni till veckan folks?

Hittade ett par brillor för nån dag sen också, sweet!
Lägger till samma bild nu, som min gode kamrat bill har gjort om! It's really sae-weet!

Hallåj

Tjena alla fans, nu har ni kikat in här många gånger utan att sett en uppdatering och era hjärtan har krossats en liten del! Tycker att det var dags med en uppdatering, dock har jag inte så många nya bilder, eller jag har många som inte ni har sett. Så därför får ni två bilder som jag tog under min APU, på självaste jonteponken & bill.

När jag ändå är på g, så lägger jag upp två bilder på pappor. Som jag tog till ett uppslag i ÖP på farsdag.
Och två bilder på en busunge i badhusparken!
Nu ska jag duscha och sen ska jag på snaroa-möte. Idag har jag varit riktigt hurtig känner jag. Vaknade kl 6 och sedan så gick jag och gymmade till att skolan började kl halv 1, då vi hade idrott till halv 4 ungefär.
Puss och kärlek

RSS 2.0