f3t 4l3xh :)

Tja alla :) det är johanna! Nu sitter jag och bästis alex här och äter godis och blir tjock & soft. Sen blire dhw, jag tvingar alix o kolla på det :').


Hejdå puss!
en emobild på alex, han e gla han :)

ute på busäventyr med grapparna

Idag har jag varit i (fråga mig inte) Offerdal och gjorde fotojobb med en fotograf ÖP. Dock så kommer inte jag att använda dom bilderna till något.. På lunchen åkte jag till mormor och blev bjuden på pannkaka, det är något speciellt med mormödrars pannkakor! Sin egen mormor lagar de godaste pannkakorna, bättre än de andras mormödrar. Och sedan när sina egna föräldrar ska laga pannkaka, så blir det inte i närheten lika gott. Kanske något man är uppväxt med, eller så är det helt enkelt så att mormor är bäst på mat! Hände inte så mycket mer intressant på dagen förutom att jag och Bill var ute en stund och fotade.

Ikväll så har jag varit med erik, linus & jonte, vi åkte till ica maxi och köpte en massa godsaker. Parkerade dessutom "jättefint" på familje-parkeringen, på vägen hem rejvade vi till psykadelisk trancemusik. Fett! Drog till Linus och kikade på Parry Hotter, som jag för övrigt såg för ungefär två veckor sen.. Kommer några bild-sammanfattningar av kvällen här då! Lägger upp lite finare, seriösare bilder när jag(har fått orken att) redigerat klart.
Over & out! Alix

day one week two

Hallå där!
Sitter just nu på ÖP och väntar på att Olle ska komma hit så ska vi kika på några bilder vi tog idag. Vi var på torvallaskolan och fotade några pöjkar & flickor. Bland annat Izbel´s lillasyster Evelina! Träffade även Hanna där, men den surpuppan ville inte vara med på bild..
Har tagit lite bilder i helgen med jonti & kootie, kan lägga in dom i det här inlägget senare, när jag kommer hem. Tills vidare kommer nu en ful bild som jag & linus tog igår.

day three week one

Hellu der!

Long time no see, har haft fullt upp och dåligt med inspiration för att skriva och lägga upp nån bild. Jag har haft APU nu på ÖP i tre dagar, har varit ganska roligt. Dock så är min handledare Olle sjukskriven för han har varit med om en bilolycka förra veckan. Fast jag klarar mig ganska bra själv, igår fick jag fota lite enkät-porträtt på stan. Kika in "dagens fråga" i dagens öp s.6 kanske, ganska trista bilder men dom är ju med i tidningen iaf.
Idag så följde jag med en reporter till Odenslundsskolan och fotade lite, som kommer att vara med i Lilla Öp nästa onsdag. Åkte med mor och käkade lunch på frasses, en kycklingburgare, yummie yummie in my tummie! Efter det hade jag lite slötid, då tog jag några bilder på Ceasar på en fotbollsplan. Fick även låna med mig en kamera hem, Canon Eos 1D.
Fun fun, nu ska jag ut och fota lite, sen gå till Jeppeman. Some pics från när jag fotade Ceasar och en bild som jag tog igår och har pillat lite med, kinda lame but still!


RSS 2.0