just another wednesday

Hello world!

Nu är det onsdagsnatt / väldigt tidig torsdagsmorgon.. Idag har det inte hänt någonting som är värt att nämna,  förutom att jag bara har varit hemma (missade fotolektionen *sad face*) och kikat på scrubs. Har mått halvtaskigt i två dagar, men imorn är det back to school. Tyvärr så har vi matte B, och kanske till och med ett prov om jag inte minns fel. Men det är bara att bita ihop, för snart är det lov.

Ett fint och välförtjänt lov, efter det så har jag praktik i två veckor också. Lagomt skönt, 3 weeks w/o school, göttmos! Jag har iaf praktik på ÖP, med en av ÖP's journalistfotografer. Får hoppas att det blir sköna och roliga veckor!

Nu blir det scrubs-maraton igen, har tittat på en och en halv säsong idag! Fast nu ska jag försöka sova, det är ju en dag imorgon också. Här är två bilder jag tog för några veckor sen, for your entertainment!Over and out. Alix

Hey there

Chachaa bloggarn martina här :) 
det finns inget att skriva om men nu sitter jag & alix och kollar på teve med tända ljus osv och det är jättekul hihi.
har ett ganska ointressant liv så nu får alix skriva.
puss <3

Chacha, alixbooi här. Haha närå!
Vi väntar just nu på jeppeman och virrebooi, här kommer några bilder från i somras igen. Jag kikade nyss på en skejtfilm och nu vill jag ha tillbaka sommaren som flög förbi hur fort som helst! Fast det ska ändå bli skönt med en mysig vinter. Snart är det ju lov också, har inte tänkt så mycket på det innan så det är skönt. Bara 4 skoldagar kvar, göttmos.
Glömde att publicera förut, tog 2h, men nu ska jag titta på scrubs & försöka sova bort mitt illamående!

 1. Mekar-Janne och sin traktor
 2. En skön sommarbild på Jonte & Sara
Over and out. Alix

Ny vecka kommer med nya problem

Kikade nyss in hos några gamla mappar med bilder jag hade på datorn, och bestämde mig för att redigera några. Jag är inte ett dugg trött och jag ska upp om några enstaka timmar... Måste verkligen ändra mina sov-vanor, jag hade faktiskt en bra rutin i början av terminen. Har dock börjat gått nedför nu för tiden! Ska försöka att hitta tillbaka snart.

Nu ska jag hoppa i säng, kika på scrubs och vänta på tiredness! Här kommer några gamla bilder med ny redigering.

 1. Linus i somras på Verkön
 2. Verkön
 3. Jag och Linus som "badar"
 4. Bumblebee, bilden är bara någon månad gammal
Over and out. Alix

Thank god it's still saturday

Heej bloggen, håwler på att fixa mig nu tiep. Men ska bara stanna inne nu inatt  tiepp, har tiep utegångsförbud av mamma, för att jag söp igår tiiep! :$ Hitta verstta fina låten nyss tieep! Aasssbra tieep :')


Haha skämt åsido, att jag ens orkar. Jag trodde nyss att det var söndag, för det har inte varit några ute alls idag nästan, helt dött överallt. Hände ingenting på hela dagen. kom hem ganska tidigt och satt och hade ångest för att det "är skola imorn". Blev glad när jag kom på att det fortfarande var lördag, visserligen har det slagit över till söndag nu men ni förstår..

Har nyss kommit in efter att ha varit hos Jeppe & Pallis, med Hanna och Samuel också. Sitter och lizznar på musik och redigerar lite bilder nu, ska snart fika något hade jag tänkt. Helgen går allt för fort, det är sjukt irriterande. Igår så var jag och alla grabbar(inklusive johanna) hos sim. Var ganska trist, med tanke på att det kom så många randoms dit. Idag har jag varit och fikat med ludde, det var sjukt mycket folk på alla fik men vi bestämde oss att stanna på törners. Gick en sväng på la stada också som sög. Nu tänker jag på hur mycket skönare det är på sommarn, då nästan alla är ute dygnet runt. Det finns för det mesta saker att göra hela tiden, man kan sitta och göra ingenting men ändå så är det inte tråkigt. På hösten/vintern gömmer de flesta sig hemma och går i ide, visst är det mysigt men man blir ju less efter ett tag.

Ja ja, babblar_alex, /careface på dom som läser. Här kommer två bilder som underhållning, den första har malmberg tagit och jag redigerat lite. Den andra bilden är på min fotobok som kom igår, beställde den i måndags tror jag. Blev väl ganska bra, med tanke på att jag tog med ett par bilder som inte var något speciellt.Wall of text.

Over and out.  Alix.

Ahoy mates!

Har precis kommit in, nu sitter jag och myser med värmeljus och min käre dator som lyser och upp värmer eftersom att den snart brinner upp skulle jag tro! Igår var det då onsdag, det vill säga fotodag på skolan. Gick väl ganska bra, fick en eller två helt ok bilder.
Veckorna rullar på fort nu, synd bara att helgerna går tio gånger så snabbt.. Får ju knappt tid att vila!

Mina tisdagar och onsdagar är så slappa, tror att dom är stora faktorer i varför jag tycker veckan går så snabbt.
På tisdagar börjar jag alltid halv ett och har idrott, alla orkar ju inte ha en 3 timmars idrottslektion så vi brukar få sluta runt halv tre-tre. Det är gött! På onsdagar börjar jag visserligen kl halv nio, men har foto som är roligt. Vi brukar börja fota vid halv tio ungefär, och ska vara tillbaka på skolan till kl 11. Är svårt att få några bra bilder med den tidspressen, med tanke på att man inte hinner gå så långt och får dålig inspiration! Men det är roligt ändå, brukar sluta kl halv 12. Då har man hela dagen på sig att hitta på något skoj!

Ikväll måste jag läsa ungefär 130 sidor i I taket lyser stjärnorna, ska skriva om den imorn på svenskan. Jag gillar inte att läsa böcker så mycket, och speciellt inte när man blir påtvingad en bok. Imorgon är det ju äntligen fredag iaf, GÖTT! Hade nog inte klarat dagen om jag inte visste att helgen lurade bakom hörnet.. Imorgon kväll så ska jag och johanna fira att vi har känt varandra i ett år. :') Awesome!

Här kommer några av dom bilder som blev rätt okej igår, har gjort en ny copyright sign också! Kan väl förbättras enormt, men det var bara en idé jag hade..

 1. Frösöbron i dimma
 2. Ensamt träd vid storsjön
 3. Kyrkogård
 4. Reflektionen av kyrkogården
 5. Andreas a.k.a Mr Muscle!
Nu ska jag försöka, notera försöka, läsa över hundra sidor på en kväll. Har nog det jag gör tills jag somnar.
Over and out! Alix

Sunday sunday sunday!

Jag hatar fast älskar ändå söndagar, finns nåt litet lugn i dagen även fast man är så less för att det inte finns något att göra. Idag har jag i alla fall varit med Jeppe och vi har hackat DATA, tränat och har en trevlig och mysig söndagskväll framför oss!
Förresten så har jag knappt några bilder alls kvar eftersom att jag har formaterat min dator, har en mapp med gamla bilder.. Det sög ju ganska hårt, men jag är glad ändå.

Slänger upp en gammal bild från förra året för att ni(kanske 2st läsare..) inte ska bli allt för uttråkade!


Godnatt alla söta rara människor

Som sagt så har jag Foto A på onsdagar, detta brukar leda till ett fåtal bilder som blir rätt okej! Slänger upp några jag blev hyffsat nöjd med!
Idag har jag varit på skolan och haft Matte B och Multimedia, som var rätt okej för att vara en långsam tråkig torsdag, finns ju det där hoppet om att det bara är en dag kvar till helgen.
Efter skolan gick jag hem och fikade sedan gick jag och Viktor till Golds och tränade. Fint pass idag faktiskt, efter vi tränat så gick vi upp till mig igen och åt middag, och senare så gick vi till Martina och hade det jättemysigt! :)

1, wide angle house HDR
2, badhusparken med mystisk dimma och (i princip) en fullmåne
3, i badhusparken har det planterats rosa körsbärsträd har jag hört
En fågel viskade till mig att klockan var sent, och att jag inte är så direkt morgonpigg. Så därför säger jag good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite.
Over and out. / Alix

Första mer eller mindre seriösa inlägget

Eftersom att jag inte har införskaffat mig någon ny kamera än, så kommer jag lägga upp bilder jag tagit på skolan eller med min tattarkamera. Här kommer i alla fall några "höstbilder" jag tog idag på Foto A, var ute med malmberg&karin.
Vi hade bara en timme på oss att fota, och det är svårt att få inspiration av att höra -Gå nu ut och fota såhär, sådär och såhär! Vi skulle i alla fall lära oss lite mer om kompositioner, det blev inte så mycket av det eftersom att man lätt glömmer det när man är ute och fotar. Några kompositioner prickades väl av!
Hade en dåligt skön dag, började halv 9 med Foto, slutade halv 12. Sen satt jag dock hemma och hade tråkigt tills jag blev inbjuden till Josefin och titta på idol!

Roof Diagonal
Diagonalperspektiv!
Alix
Malmberg kan det där med att sparka löv han!
Skejtis
Skejtis!
Karin steker!
I've Fall(en)!
Godnatt people, over and out! Alix

RSS 2.0